Medewerkers

Sjoerd de Jonge

Eigenaar / Directeur
Algemeen Coördinerend Deskundige
sjoerd@radiatco.com
Meer informatie
Heeft oog voor veiligheid, tijdens potentieel onveilige situaties. Zet risico’s en maatregelen in de juiste verhouding.

Is van 2000 tot 2010 werkzaam geweest bij verschillende overheids- en bedrijfsbrandweer organisaties. Hij heeft tien jaar ervaring in calamiteiten bestrijding in de petro- en chemische-industrie. Zijn specialiteit en interessegebied ligt bij het veilig omgaan met gevaarlijke stoffen in ongewone situaties. Zoals het opsporen van radioactieve stoffen na een brand en het oefenen hiervan. Hij heeft ruime ervaring in de offshore als toezichthoudend stralingsdeskundige.

Gido Goulooze

Eigenaar / Directeur
Algemeen Coördinerend Deskundige
gido@radiatco.com
Meer informatie

Nog in te voegen tekst!

Manon Boonman

Office Manager
manon@radiatco.com
Meer informatie
Ruim twintig jaar geleden ben ik mijn carrière begonnen als secretaresse/administratief medewerkster. In die twintig jaar heb ik mezelf door middel van cursussen/trainingen en ervaring verder ontwikkeld tot senior secretaresse. Sinds 1 april 2013 ben ik werkzaam bij Radiatco B.V. als Office Manager.

Jan Vermeule

KAM-Coördinator &
Coördinerend Deskundige Stralingsbescherming
jan@radiatco.com
Meer informatie
Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de bouwsector, waarvan de laatste 10 jaar als projectontwikkelaar, kwam de economische crisis in 2012 voor mij hard aan. Min of meer door toeval kwam ik in contact met de mensen van Radiatco B.V. en rolde ik begin 2015 in de actieve wereld van de stralingsbescherming.
Vergunningaanvragen, risicoanalyse, terreingrens-berekeningen, metingen op locatie, advisering. Vooruitdenken om problemen te voorkomen of op te lossen zijn aspecten van de adviesdiensten die we als Radiatco B.V. aanbieden om onze klanten van dienst te zijn.

Met elkaar hebben we veel ervaring met NORM bij de olie- en gaswinning, bulkverwerking van ertsen e.d., decontaminatie van installaties, slakkenwolverwijdering, begeleiding bij de stralingsbescherming voor NDO bedrijven en de controle als externe deskundige voor de stralingshygiëne bij het gebruik van röntgenapparatuur voor tandartsen en dierenartsen.

Joost van Loo

Coördinerend Deskundige Stralingsbescherming
joost@radiatco.com
Meer informatie
Sinds maart 2018 ben ik werkzaam bij RadiatCo, in deze periode heb ik mijn TMS NORM opleiding en de opleiding tot coördinerend stralingsdeskundige met succes afgerond. De laatste jaren heb ik veel ervaring opgedaan met onder andere decommissioning-projecten (zowel offshore als onshore), slakkenwolinventarisaties, werkzaamheden bij de stralingsbeschermingseenheid van de kerncentrale en verschillende projecten voor Tronox Pigments Holland B.V.

Voor mijn tijd bij RadiatCo ben ik vier jaar werkzaam geweest als promovendus bij de WUR in Wageningen. Hier ben terecht gekomen nadat ik de opleidingen HBO Milieukunde aan de HAS in ’s-Hertogenbosch en de Master-opleiding Aquaculture and Marine Resource Management” aan de WUR heb doorlopen. Kortom; een brede basis die goed van pas komt bij mijn werk in de stralingsbescherming.

Lizet Nieuwenhuijse

Coördinerend Deskundige Stralingsbescherming
lizet@radiatco.com
Meer informatie

Na het behalen van mijn diploma Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming voor verspreidbare radioactieve stoffen aan de TU Eindhoven ben ik in 2018 bij Radiatco in dienst gekomen. Inmiddels heb ik het diploma Coördinerend Deskundige in de stralingsbescherming behaald (2019).

Als stralingsdeskundige bij Radiatco ben ik verantwoordelijk voor het verwerken van binnenkomende monsters, behandeling in het laboratorium en de bijbehorende Gamma-spectrometrische analyse van de samples, ook onderhoud ik het meetapparatuur en voer de jaarlijkse kalibraties uit. Tevens behoort het opvolgen van poortalarmen, afval- en bronnenbeheer en het opstellen van werkplannen, rapportages en vergunningen tot mijn taken.

Daarnaast werk ik regelmatig op de afdeling stralingsbescherming in de kerncentrale Borssele en tijdens de splijtstofwisselstops in Borssele en Doel ook heb ik offshore ervaring als LSA-deskundige. Als toezichthoudend medewerker heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van decommissioning en sloop tijdens mijn werkzaamheden op het terrein van de voormalige fosforfabriek Thermphos.

Dick Beesemer

Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming
dick@radiatco.com
Meer informatie
Toen ik als Niet Destructief Onderzoeker (NDO) werkte bij Fokker Aircraft BV kreeg ik de kans om d.m.v. röntgen vliegtuigonderdelen te onderzoeken. Hiervoor was het wel noodzakelijk om o.a. een diploma stralingshygiëne niveau 5 te behalen. Na Fokker heb ik met veel plezier bij de stralingsbeschermingsdienst van de Erasmus universiteit gewerkt en met goed gevolg de opleiding stralingshygiëne niveau 4 behaald. Voordat ik bij RadiatCo ging werken was ik voor o.a. TUV en TNO voornamelijk werkzaam in de medische sector. Mijn voornaamste taken in de medische sector bestond uit het uitvoeren van stralingsveiligheidsinspecties, acceptatie- en statustesten en constantheidstesten van grote röntgen installaties zoals bucky statieven, mammografie, CT’s (computertomografie), continu doorlicht (zoals angiografie) en alle andere type toestellen.

De inspecties werden uitgevoerd in o.a. ziekenhuizen, medische klinieken, gevangenissen, luchthavens, alle GGDen van Nederland, dierenartsenpraktijken, dierentuinen, tandartspraktijken.

Voor RadiatCo ben ik gedetacheerd op verschillende locatie zoals EPZ Borsele, Covra en Thermphos (VcB). Tevens werk ik als LSA-deskundige t.b.v. NORM regelmatig in de offshore / olie en gas industrie, en voor de inspectie van radioactieve bronnen op baggerschepen in het buitenland.

Bovengenoemde zijn maar een paar voorbeelden van de werkzaamheden die ik uitvoer voor RadiatCo B.V.

Erwin Hoogesteger

Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming
erwin@radiatco.com
Meer informatie

Na 10 jaar werkzaam te zijn in de horeca branche ben ik via een korte kenniskring terecht gekomen bij RadiatCo.
RadiatCo heeft mij de kans gegeven om de opleiding Toezichthoudend medewerker Stralingsbescherming te halen. Tot die tijd zal ik links en rechts ervaringen opdoen bij collega’s om uiteindelijk zelfstandig het werkveld te kunnen betreden.
Mijn vorige opleiding Communicatie, leidinggeven en effectiviteit, zal o.a. goed van pas komen om duidelijk en effectief tot de klant te kunnen richten.

Met mijn gemotiveerde en proactieve instelling, ben ik bereid om zo veel mogelijk te willen leren om later dit zo goed en efficiënt mogelijk te kunnen toepassen.

Joost Bosman

Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming
j.bosman@radiatco.com
Meer informatie

Nog in te voegen tekst!

Obi Goulooze

Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming
obi@radiatco.com
Meer informatie

Nog in te voegen tekst!

Yunus Muslu

Gecertificeerd Decontaminatie Medewerker
yunus@radiatco.com
Meer informatie

Nog in te voegen tekst!